2022: För 30 år sedan var jag i       New York och hittade boken            Ask Your Angels!

Själen förbereder människobarnet före "Själens mörka natt"...

Jag är en högkänslig person och har haft problem med ryggen sedan barndomen, men kunde inte få någon fast anställning i Sverige än inom vården, även om det skulle innebära tunga lyft för mig. I mitt sista vårdjobb arbetade jag som en personlig assistent för en MS-sjuk dam. 
En arbetsplatsolycka 1997 hos vårdtagaren startade en mycket traumatisk kedjereaktion i mitt liv, men jag har fått inspiration från ett oväntat håll så att jag har orkat leva.

Själens förberedelser. 1992:

Från New York hittade jag en bok som skulle stärka mitt inre jag. Jag visste att skulle hämta en bok därifrån, men som artesán antog jag att jag skulle hitta en bok om konsthandarbete. Så blev det inte, utan efter att ha strövat i NY:s bokhandlar utan att hitta något speciellt, gav jag upp. 
Jag var på väg att gå ut från en bokhandel när jag hörde en stark, fysisk inre röst på finska: "KATSO TAAKSESI!"  = "TITTA BAKOM DIG!"

Jag vände mig om och såg bakom kassan en bok som hette: 

"ASK YOUR ANGELS".

Jag gick och tittade på denna vackra nyhet och köpte den direkt. Jag var fascinerad! I den fanns ett av änglar kanaliserat övningssystem, hur vi människor kan få kontakt med deras höga hierarki! Jag hade ju redan som ung drömt om min "ärkeängel" och således sporrade detta mig mycket.

Jag studerade noga bokens metod G.R.A.C.E. och började dokumentera meddelanden jag fick i meditationer, drömmarna och med pendeln. Detta var alldeles för mycket för min dåvarande man och jag han projicerade all sin rädsla mot mig och hans ondska kom till ytan. Detta gjorde att jag lämnade honom 1995. År 2022 har jag över 100 dröm- /ängladagböcker.

Ängelens / budbärarens namn då? 

Jag fick namnet OFELAS med pendeln. Jag fattade inte vad det betydde. Några veckor senare såg en film på TV som hette Ofelas  = Vägvisaren. Jag grät av lycka!

Jag är inte perfekt på något sätt, men jag har inspiration i Livet med  Ofelas! Och jag vet att han är med mig vid mitt sista steg på Jorden och öppnar dörren till den häftigaste upptäcktsfärden av alla...

:-) OFELAS RÄDDADE MITT LIV 1998 DÅ JAG MISSHANDLADES SVÅRT AV MIN DÅVARANDE POJKVÄN. HAN SLOG MIG I HUVUDET MED EN MÄSSINGSLJUSTAKE! BLODET FORSADE OCH JAG TUPPADE AV, MEN OFELAS RÖST VÄCKTE MIG, GAV MIG KRAFT ATT RESA MIG OCH BE GRANNARNA KALLA PÅ AMBULANS. -LÄKAREN SADE ATT JAG VAR 2 CM FRÅN DÖDEN....


"VARFÖR HAR JAG EN SÅDAN TRASIG RYGG?" FRÅGADE JAG OFELAS.

Snart hade jag en dröm i vilken en grupp själar följde en guide. Vi vägleddes till en tvättlina på vilken fysiska kroppar hade hängts likt tomma sovsäckar. Guiden började berätta: "Den själ som tar den första kroppen kommer att arbeta på jordklotet med den och den saken. Den själ, som tar den andra kroppen, tar som sin arbetsuppgift det och det"...

Och så gick det vidare. Den sista kroppen var helt trasig i magen och ryggen, kroppen hade nästan gått av i mitten! Jag började gestikulera ivrigt för att få den!! Och den kroppen fick jag.

Jag hade alltså själv valt min kropp i andevärlden! Detta var mycket viktigt att förstå, mitt martyrtänkande försvann.

Walk-In.2023: BEAUTIFUL FRIENDSHIP-GIF

BEAUTIFUL FRIEND-ANGEL-BALANCE- PROGRAM FOR YOUR SUBCONSCIOUSNESS-EARTH-COSMOS CHANNEL = THE CROSS.

ANGELS ARE MESSENGERS, THEY BRING INSPIRATION TO YOUR LIFE. THEY ARE A REFLEXION OF YOUR INNER CHILD / SOUL. 30 YEARS WITH ASK YOUR ANGELS & GRACE.THANK YOU FOR THE INSPIRATION AND GUIDANCE. THE KINGDOM OF HEAVEN IS WIHIN, IT IS YOUR CREATIVITY AND IMAGINATION. :-) BE CAREFULL WHAT YOU CREATE... MARI-ATON & OFELAS
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång